Happy-Baby Különleges bébitermékek boltja
Főoldal Kínálat Magunkról Lelőhelyek Kereskedőknek Kapcsolat
Pelenkák ~ kiárusítás!
Előkék ~ akció!
Irha termékek
Játékok fából ~ kiárusítás!
Babahordozás
Chicco játékok
Avent termékek
Babaruha ~ akció!
Bright Starts
Dodipetto
Mayoral
Takarók
Fürdetés
Mesekönyv
Babaszoba
Mosható nadrágpelenkaKushies pelenkák GYORSinfoA babahordozás előnyeiERGO használati útmutatóERGO MOZI- Hogyan használjuk?Irha termékek kezeléseKushies bébiruhák - MérettáblázatBabahordozás - biológiai szempontok
Mosható nadrágpelenkák
Úszó pelenka
Leszoktató nadrág


Cégünk egy fiatal, dinamikusan fejlődő családi vállalkozás, mely első gyermekünk születése után indult. A Kushies mosható nadrágpelenkák forgalmazásával kezdődött tevékenységünk, később bővült a kör a kanadai Kushies Baby, valamint az amerikai ErgoBabycarrier termékeivel. Nemrégiben bekerültek kínálatunkba az osztrák Fellhof cég természetes báránybőrből készült különlegességei is.

Olyan bébitermékek forgalmazásával foglalkozunk, melyek a hazai kínálatban valamiért unikumnak számítanak. Emellett megfelelnek a kisbabák igényeinek és szüleik elvárásainak, jellemzőjük a kiváló minőség, a megbízhatóság a praktikum és az igényesség. Néhány termékünk nemesebb célokat is támogat: a Kushies pelenkák használatával sokat tehetünk környezetünkért, az Ergo babahordozóval pedig gyemekünkkel való kapcsolatunkat tehetjük bensőségesebbé.

Termékeinket gyermekeink nevelgetése során magunk is használtuk - vagy használjuk - így megfelelő meggyőződéssel tudjuk azokat szülő-társaink, vagy éppen partnereink figyelmébe ajánlani.

A minőségi termékek mellett minőségi szolgáltatást is igyekszünk nyújtani: részletes információt, mely ahhoz szükséges, hogy egy termék mellett valaki dönteni tudjon, illetve, hogy a használat közben felmerülő kérdésekre mindenki választ találjon. Szeretnénk bizonyítani, hogy az internetes vásárlás élmény lehet, biztosítjuk, hogy a csomag-várás izgalmát ne árnyékolja be semmi.

Köszönjük, hogy az elmúlt években egyre erősödő bizalommal fordultak hozzánk és a termékeink felé. Továbbra is készségesen rendelkezésre állunk, amennyiben további kérdéseik, vagy észrevételeik lennének.

 

Kajdi Zsuzsanna
Spelta Kft.

www.happy-baby.hu

0 elem
KUSHIES kétrészes
KUSHIES kétrészes2,800 Ft
1,990 Ft

Előke VÁSÁR!

  

Amegrant WebdesignBrendon BabaáruházakERGO Baby Carrier Inc.Fellhof GmbH.Kolping Hotel, AlsópáhokKushies BabyÖkoszolgálat Alapítvány