Happy-Baby Különleges bébitermékek boltja
Főoldal Kínálat Magunkról Lelőhelyek Kereskedőknek Kapcsolat
Pelenkák ~ kiárusítás!
Előkék ~ akció!
Irha termékek
Játékok fából ~ kiárusítás!
Babahordozás
Chicco játékok
Avent termékek
Babaruha ~ akció!
Bright Starts
Dodipetto
Mayoral
Takarók
Fürdetés
Mesekönyv
Babaszoba
Mosható nadrágpelenkaKushies pelenkák GYORSinfoA babahordozás előnyeiERGO használati útmutatóERGO MOZI- Hogyan használjuk?Irha termékek kezeléseKushies bébiruhák - MérettáblázatBabahordozás - biológiai szempontok
Mosható nadrágpelenkák
Úszó pelenka
Leszoktató nadrág


Partner- hálózatunk bővítéséhez kiskereskedők jelentkezését várjuk.

A kanadai Kushies márka Magyarországon egyre ismertebb a kisgyermekes szülők körében. A 2007-es évtől a mosható nadrágpelenkák, valamint a speciális előkék, a szoptatáshoz és fürdetéshez kapcsolódó termékek után a Kushies bébi- és gyermekruhákkal is bővül a hazai kínálat.
A mindennapi ápoláshoz szükséges termékek és a ruhácskák igazi különlegességnek számítanak a magyar piacon. A ruhák kényelmesek és divatosak, azonban időtálló darabok, szín- és formatartóak. Klasszikus szabással, változatos színekben készülnek, díszítésük nem hivalkodó. A többi termék is tartós és megkapó. A kiváló minőség az árral is megfelelő arányban áll.

Az ERGO babahordozó és kiegészítői igazán praktikus termékek, sajátossága, hogy a baba születésétől a gyermek 4-5 éves koráig használható. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a hosszabb ideig tartó hordozás sem fárasztó.

A Fellhof téli irha lábzsákjaiban soha nem fázik, de nem is izzad meg a baba, a természetes báránybőr termékek télen-nyáron hozzájárulnak a kicsik jó közérzetéhez.

Amennyiben Ön kiskereskedő, és valamely termékünk felkeltette érdeklődését, a feltételekkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. (info@happy-baby.hu, 30/ 370 76 52).

0 elem
KUSHIES etetőköpeny
KUSHIES etetőköpeny2,690 Ft
1,345 Ft

Előke VÁSÁR!

  

Amegrant WebdesignBrendon BabaáruházakERGO Baby Carrier Inc.Fellhof GmbH.Kolping Hotel, AlsópáhokKushies BabyÖkoszolgálat Alapítvány