Happy-Baby Különleges bébitermékek boltja
Főoldal Kínálat Magunkról Lelőhelyek Kereskedőknek Kapcsolat
Pelenkák ~ kiárusítás!
Előkék ~ akció!
Irha termékek
Játékok fából ~ kiárusítás!
Babahordozás
Chicco játékok
Avent termékek
Babaruha ~ akció!
Bright Starts
Dodipetto
Mayoral
Takarók
Fürdetés
Mesekönyv
Babaszoba
Mosható nadrágpelenkaKushies pelenkák GYORSinfoA babahordozás előnyeiERGO használati útmutatóERGO MOZI- Hogyan használjuk?Irha termékek kezeléseKushies bébiruhák - MérettáblázatBabahordozás - biológiai szempontok
Mosható nadrágpelenkák
Úszó pelenka
Leszoktató nadrág
HEADING_TITLE

A Happy-Baby Online Bababolt egyike az első webshopoknak ebben a kategóriában. 2003 óta értékesítünk az interneten keresztül. A Kushies pelenkákkal kezdtük ezt a tevékenységet, majd kibővítettük a kört az amerikai ERGObaby és az osztrák Fellhof cég termékeivel, olyan eszközökkel, melyet családunk kisbabás korszakában magunk is használtunk és szerettünk, viszont nem volt elérhető Magyarországon.

A gyerekeimmel otthon töltött időszakban alakult ki a Happy-Baby mai formája, amihez már csak azért is különösen kötődöm, mert erre a szép időszakra emlékeztet.

2010. ősze óta a webáruházat a mosonmagyaróvári Chicco Bababolt tulajdonosával, Nagy Judittal közösen üzemeltetjük, ami egy sokéves jó együttműködés folyománya.

Köszönöm, hogy az eddig eltelt időszakban is bizalommal fordultak felénk, és a termékeink felé. Abban bízom, hogy Judittal együtt magasabb szinten tudjuk kiszolgálni Önöket!

Kajdi Zsuzsanna

Tovább
0 elem
KUSHIES kétrészes
KUSHIES kétrészes2,800 Ft
1,990 Ft

Előke VÁSÁR!

  

Amegrant WebdesignBrendon BabaáruházakERGO Baby Carrier Inc.Fellhof GmbH.Kolping Hotel, AlsópáhokKushies BabyÖkoszolgálat Alapítvány