Happy-Baby Különleges bébitermékek boltja
Főoldal Kínálat Magunkról Lelőhelyek Kereskedőknek Kapcsolat
Pelenkák ~ kiárusítás!
Előkék ~ akció!
Irha termékek
Játékok fából ~ kiárusítás!
Babahordozás
Chicco játékok
Avent termékek
Babaruha ~ akció!
Bright Starts
Dodipetto
Mayoral
Takarók
Fürdetés
Mesekönyv
Babaszoba
Mosható nadrágpelenkaKushies pelenkák GYORSinfoA babahordozás előnyeiERGO használati útmutatóERGO MOZI- Hogyan használjuk?Irha termékek kezeléseKushies bébiruhák - MérettáblázatBabahordozás - biológiai szempontok
Mosható nadrágpelenkák
Úszó pelenka
Leszoktató nadrág
HEADING_TITLE

Amennyiben Ön kereskedő, vagy tanácsadó és érdekli a Kushies termékek, illetve az ERGObaby hordozók árusításának lehetősége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

A Kushies kanadai márka, a cég termékeivel úttörő szerepet játszott a modern textilpelenkák elterjedésében.

 

Az ERGObaby babahordozó szintén első a maga ketgóriájában. A baba születésétől a gyermek 4-5 éves koráig használható. Minden szemponból megfelel azoknak a követelményeknek, amelyek egy hordozóeszközzel kapcsolatban elvárhatóak.

 

A Fellhof téli irha lábzsákjaiban soha nem fázik, de nem is izzad meg a baba, a természetes báránybőr termékek télen-nyáron hozzájárulnak a kicsik jó közérzetéhez.

 

Amennyiben valamely termékünk felkeltette érdeklődését, az értékesítési feltételekkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal.

 

Kajdi Zsuzsanna

30/ 370 76 52

 

Tovább
0 elem
KUSHIES rövidnadrág
KUSHIES rövidnadrág2,490 Ft
1,490 Ft

Előke VÁSÁR!

  

Amegrant WebdesignBrendon BabaáruházakERGO Baby Carrier Inc.Fellhof GmbH.Kolping Hotel, AlsópáhokKushies BabyÖkoszolgálat Alapítvány