Happy-Baby Különleges bébitermékek boltja
Főoldal Kínálat Magunkról Lelőhelyek Kereskedőknek Kapcsolat
Pelenkák ~ kiárusítás!
Előkék ~ akció!
Irha termékek
Játékok fából ~ kiárusítás!
Babahordozás
Chicco játékok
Avent termékek
Babaruha ~ akció!
Bright Starts
Dodipetto
Mayoral
Takarók
Fürdetés
Mesekönyv
Babaszoba
Mosható nadrágpelenkaKushies pelenkák GYORSinfoA babahordozás előnyeiERGO használati útmutatóERGO MOZI- Hogyan használjuk?Irha termékek kezeléseKushies bébiruhák - MérettáblázatBabahordozás - biológiai szempontok
Mosható nadrágpelenkák
Úszó pelenka
Leszoktató nadrág
HEADING_TITLE

Miért rendeljen tőlünk?

 

Gyors postázás: a kiválasztott terméket lehetőség szerint a megrendelés napján, vagy legkésőbb az azt követő munkanapon postára adjuk, így a termék akár a rendelés másnapján megérkezik Önhöz.

 

Barátságos szállítási költség: a szállítási költség nálunk egységesen 1.000,- Ft, a megrendelés összegétől függetlenül.

 

Vásárlás "pizsamában": nincs szükség kimozdulni otthonról ahhoz, hogy nálunk vásároljon. Az internetes vásárlással időt és az utazás költségeit is meg lehet takarítani.

 

Visszavásárlási garancia: a vásárlási feltételek szerint visszafizetjük a termék vételárát, amennyiben az nem válik be.

 

Segítőkész ügyfélszolgálat: nemcsak a termék kiválasztásához igyekszünk a lehető legtöbb információt nyújtani, de a termékek használata során felmerülő kérdésekre is szakszerű választ tudunk adni.

 

Rugalmasság: mondja el nekünk megrendelésével kapcsolatos különleges kéréseit vagy problémáit, szívesen közreműködünk abban, hogy megoldjuk azokat.

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy az interneten való vásárlást sokan "zsákbamacskának" tekintik. Minőségi termékeinkkel, részletes információval, szolgáltatásainkkal és igényes honlapunkkal szeretnénk elérni, hogy tőlünk vásárolni valóban élmény legyen!

 

Tovább
0 elem
KUSHIES kétrészes
KUSHIES kétrészes2,800 Ft
1,990 Ft

Előke VÁSÁR!

  

Amegrant WebdesignBrendon BabaáruházakERGO Baby Carrier Inc.Fellhof GmbH.Kolping Hotel, AlsópáhokKushies BabyÖkoszolgálat Alapítvány