Happy-Baby Különleges bébitermékek boltja
Főoldal Kínálat Magunkról Lelőhelyek Kereskedőknek Kapcsolat
Pelenkák ~ kiárusítás!
Előkék ~ akció!
Irha termékek
Játékok fából ~ kiárusítás!
Babahordozás
Chicco játékok
Avent termékek
Babaruha ~ akció!
Bright Starts
Dodipetto
Mayoral
Takarók
Fürdetés
Mesekönyv
Babaszoba
Mosható nadrágpelenkaKushies pelenkák GYORSinfoA babahordozás előnyeiERGO használati útmutatóERGO MOZI- Hogyan használjuk?Irha termékek kezeléseKushies bébiruhák - MérettáblázatBabahordozás - biológiai szempontok
Mosható nadrágpelenkák
Úszó pelenka
Leszoktató nadrág
HEADING_TITLE

Vásárlási feltételek

 

Ön (a vásárló) megrendelésének leadásával elfogadja az alábbiakban ismertetett Vásárlási feltételeket, ezért szíveskedjen azokat alaposan áttanulmányozni

 

Cégünk (az eladó) adatai

Spelta Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Képviselő: Kajdi Zsuzsanna

Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár, Pacsirta u. 12.

Iroda, levelezési cím: 9024 Győr, Eszperantó u. 8.

Adóigazgatási szám: 12737763-2-08

Cégjegyzékszám: 08-09-009956

Cégbíróság: Győr- Moson- Sopron Megyei Bíróság

Bankszámlaszám: 11101208-12737763-01000003

Telefonszám/ Fax: 90/ 423 123

Ügyfélszolgálat: 30/ 599 33 39

e-mail: info@happy-baby.hu

 

A szerződés tárgya

A Spelta Kft. által www.happy-baby.hu helyen üzemeltetett internetes áruházban található valamennyi árucikk, melyek tulajdonságai, jellemzői az árucikkhez tartozó konkrét oldalon találhatóak. Mivel a termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, azok pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk.

 

Megrendelés

Megrendelését a főoldalon történt regisztrációt követően a "Használati feltételek" szerint egyszerűen intézheti honlapunkról. A "kosár-szerű" rendelés mellett a honlapon bemutatott valamennyi termék megrendelhető telefonon (30/ 599 33 39), faxon (96/ 423 123), levélben (Spelta Kft., 9024 Győr, Eszperantó u. 8.), vagy külön e-mailben (info_kukac_happy-baby.hu.) is, a szükséges információ megadása mellett.

A megrendelés annak visszaigazolását követően lép érvénybe. A már beérkezett megrendelés lemondását az áru postára adásáig tudjuk elfogadni.

A webáruház adminisztrációs felületén, illetve e-mailben elküldött megrendeléssel, illetve annak visszaigazolásával a vásárló és az eladó között írásbeli szerződés jön létre, melyet elektronikus formában tárolunk. A webáruház-rendszeren keresztül leadott megrendelés státusza és a korábbi megrendelések adatai nyomon követhetőek a webáruház adminisztrációs felületén keresztül, bejelentkezés után.

Szerződéskötés magyar nyelven lehetséges.

  

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A vételár kiegyenlítése jellemzően postai utánvétellel történik, melynek során a vételár és a postaköltség az átvétel helyén készpénzben kerül megfizetésre az áru kézbesítőjének.

A fizetés előre átutalással is történhet. Ez esetben a megrendelt árucikk vételárát, valamint 990,- Ft szállítási költséget kell cégünk bankszámlájára (Spelta Kft, 11101208-12737763-01000003) átutalni. Ilyen esetben csak az utalás beérkezését követően postázzuk a termékeket.

A vásárláshoz kapcsolódóan alapesetben nyugtát állítunk ki, a névre szóló, áfás számlára vonatkozó igényt a megrendelés során szíveskedjék külön jelezni felénk.

 

Szállítási feltételek, határidők

A szállítási költség mértéke az áru átvételének módjától függ. Utánvétes fizetés esetén 1.490,- Ft a postaköltség, előre átutalás esetén pedig 990,- Ft. Csomagolási költséget nem számítunk fel.

A csomagok házhozszállításában partnerünk a GLS, minőségi szolgáltatásuk garancia arra, hogy Ön pontosan és kényelmesen kapja kézhez a megrendelt termékeket.

A megrendelt árucikket lehetőség szerint a megrendelés napján, vagy az azt követő munkanapon adjuk fel, de a feladás pontos dátumát a megrendelés visszaigazolásakor tudatjuk a vásárlóval. (Fenntartjuk magunknak a jogot az árucikkek mellett közölt szállítási határidő módosítására, de erről minden esetben külön értesítést küldünk.)

Amennyiben a megrendelő rendelése ellenére a kért terméket nem veszi át, úgy a felmerült szállítási költségeket a megrendelőre terheljük.

Készlethiány esetén az eladó nem köteles a termék leszállítására. Ilyen esetben külön értesítjük a vásárlót.

 

Az árucikkek cseréje

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli, vagy amennyiben erre bármely okból kifolyólag nincs lehetőség, a vételárat visszafizetjük.

A cseréhez szükséges az áru eredeti csomagolása és a vásárlást igazoló bizonylat. A hibás termék visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli, az új termék eljuttatásának költségét pedig cégünk állja. Kérjük, hogy amennyiben a fenti okok miatt indokolt az áru cseréje, szíveskedjék ezt haladéktalanul jelezni felénk.

 

Garancia

Szavatossági és jótállási felelősségünk tekintetében a Polgári Törvénykönyvben és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

 

Az elállás joga 

A megrendelt árucikk kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlónak külön indoklás nélkül joga van elállnia vásárlási szándékától. Ennek módjáról a Távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/ 1999. (II. 5.) számú Korm. rendelet rendelkezik. 

Elállásra vonatkozó igényét a vásárló szóban vagy írásban is bejelentheti a az info_kukac_happy-baby.hu e-mail címen. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

A vásárlónak a terméket sértetlen állapotban kell visszajuttatnia címünkre. Az árucikkért kifizetett vételárat visszatérítjük legkésőbb az elállást, illetve az árucikk visszaszolgáltatását követő 30 napon belül. Elállás esetén a vásárló viseli a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket, ezen felül egyéb költség nem terheli a vásárlót.

Az eladó követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

Adatvédelem

A cégünk birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és azokat harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk tovább.

 

A weboldalon található tartalom a Spelta Kft. szellemi tulajdonát képezi, tilos az oldal bármely elemének felhasználása, másolása cégünk előzetes írásbeli engedélye nélkül.

 

Viszonteladó partnereinkre a fenti feltételek nem vonatkoznak, esetükben az egyedi megállapodásokban rögzített feltételek érvényesek.

 

Tovább
0 elem
KUSHIES kapucnis kardigán
KUSHIES kapucnis kardigán3,990 Ft
3,190 Ft

Előke VÁSÁR!

  

Amegrant WebdesignBrendon BabaáruházakERGO Baby Carrier Inc.Fellhof GmbH.Kolping Hotel, AlsópáhokKushies BabyÖkoszolgálat Alapítvány